Gå videre til innhold
Ledergruppen på plass

Nyhet -

Ledergruppen på plass

Rune Kiperberg er ansatt som administrerande direktør i det nye nettselskapet Mørenett AS. Med seg i ledergruppen har han Arve Hovdenak, Peter W. Kirkebø, Runar Tandstad, Ranveig Leine, Bente Fylken og Torbjørn Aarø.

Mørenett AS er resultatet av en fusjon mellom Tussa Nett og nettvirksomheten i Tafjord Kraftnett. Mørenett AS eier og vedlikeholder energiforsyningsnettet i 12 kommuner på Sunnmøre, og er det 8. største nettselskapet i landet målt etter nettkapital. Ledelsen i Mørenett AS er sett sammen av personer som tidlegere jobbet i Tussa og TAFJORD.

Presentasjon av ledergruppen
Rune Kiperberg er ansatt som adm. direktør i Mørenett. Han har lang erfaring fra energibransjen, de siste 16 årene som adm. dir. i Tussa Nett. Med seg i ledelsen har han Arve Hovdenak, leder integrasjonsteam, Peter W. Kirkebø, direktør netteierdivisjonen, Runar Tandstad, direktør entreprenørdivisjonen, Ranveig Leine, organisasjonssjef, Bente Fylken, økonomisjef og Torbjørn Aarø, innkjøpssjef. Felles for lederne i selskapet er mange års erfaring fra energibransjen.

 


Emner

Kontakter

Kari Løken

Kari Løken

Pressekontakt kommunikasjonssjef +47 97482642

Relatert innhold